Начин на доставка:

  • Магазин Горичката доставя пратки на територията на България с куриерска фирма SPEEDY.
  • Поръчките, получени в събота и неделя, както и по време на национални празници, се изпълняват през първия работен ден.
  • След като се свържем с Вас за потвърждение по телефон/e-mail в рамките на работния ден (11:00ч.-18:00ч.), поръчката Ви ще бъде изпратена в период от 1 до 3 дни.
  • Изделията в Горичката са ръчно изработени и единични бройки. Когато се налага допълнително изработване на подобен (никога същия) продукт, времето за изпращане се удължава и съгласува с Вас задължително.

  Цени за доставка:

  • Цена за доставката до офис на куриера е приблизително 5,00 лв.
  • Цената за доставка до личен адрес зависи от големината и тежестта на пратката. При по-големи пратки ще се свържем с Вас за уточнение.
  • За стандартни пратки, цената на доставката до адрес на получателя е приблизително 8.00 лв.
  • При поръчки над 149 лв. доставката е безплатна.
  • Плащането се извършва чрез наложен платеж или чрез Пощенски Паричен Превод, при който касовият бон се издава от куриера, освен ако предварително не е договорен друг начин на плащане.

  Условия за доставка:

       *  Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от клиента. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на търговеца. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката търговеца не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

       *  Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й, като в този случай транспортните разходи се поемат от търговеца.

      * При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен.Транспортните разходи в този случай са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА според тарифите на куриерската фирма. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки). Опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида в, който е получена. Стоката не трябва да е обработвана и употребявана, а трябва да си е в оригиналната опаковка и заедно с всичките си аксесоари. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.